Boontje schrijft:"Op clanbase is vandaag een interview te vinden met [TSF]BoneH over het komende Lannium 2K LAN event..."

Lannium 2k wordt gehouden op 23 en 24 december en er zullen 500 gamers aanwezig zijn om virtueel je kop van je romp af te schieten cRAMMIEz besloot [TSF]BoneH te interviewen nadat hij zich had ingeschreven voor de lanparty Lannium 2k. Mocht je nog niet weten wat Lannium 2k is dan beantwoordt dit interview een hoop van je vragen.

Vorige Lannium Event

cRAMMIEz: Ten eerste,bedankt voor je tijd. Je moet het erg druk hebben met het organiseren van zo'n grote LAN...

BoneH: Geen probleem, maar we hebben het inderdaad nogal druk. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen, waarbij eenieder zich bezig houdt met een specifiek onderdeel van de LAN. De meest essentiƫle zaken zijn al rond...., het is nu zaak de wat meer gedetailleerde kwesties aan te pakken, en dat vergt erg veel tijd. Er moet echt over alles nagedacht worden, want er komt erg veel kijken bij het organiseren van een dergelijk grote LAN. Daarnaast heb ik het zelf ook nog erg druk met het te woord staan van allerlei personen en het bijhouden van de website. Maar je weet waar je aan begint, ik vind het leuk om te doen en uiteindelijk is het natuurlijk fantastisch om er met z'n allen een knaller van een evenement van maken!

Voor Lannium hebben zich nu 255 mensen ingeschreven, mocht je ook willen komen, ga dan naar de pagina van Lannium. Het complete interview lees je hier