Interplay kondigt ClayFighter remaster aan | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het spel dat oorspronkelijk in 1993 werd uitgebracht was te spelen op de Super Nintendo. Alle eerdere ClayFighter-content wordt nu gebundeld aangeboden in een pakket. In ClayFighter kan gekozen worden uit 20 verschillende omgevingen en personages waaronder: Bad Mr. Frosty, Blue Suede Goo, Earthworm Jim, Hoppy, Boogerma en Tiny.

Het spel wordt opnieuw uitgebracht met vernieuwde gameplay, verbeterde audio en een hogere resolutie. Het origineel werd destijds ontwikkeld door Visual Concept. Het spel wordt verwacht in 2016 komt waarschijnlijk uit op pc en Mac.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou