Internetten en gamen tegelijk niet mogelijk op PlayStation Vita | Gamer.nl

Internetten en gamen tegelijk niet mogelijk op PlayStation Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer een Vita-gebruiker op de PS-knop drukt, krijgt hij net als op PlayStation 3 een menu te zien waar hij uit verschillende opties kan kiezen. Zo is het mogelijk om tijdens het spelen van een game de vriendenlijst te bekijken, muziek af te spelen en te twitteren. De browser openen behoort echter niet tot de opties, hiervoor moet een game eerst worden afgesloten. Volgens Andriasang zal Sony dit mogelijk in de toekomst aanpakken middels een firmware-update.

Of de browser ook flash gaat ondersteunen is nog niet zeker, aangezien Adobe is gestopt met het doorontwikkelen van flash voor mobiele browsers. Sony zegt de hoop echter nog niet op te geven en overlegt met Adobe wat de mogelijkheden zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou