Interactie met Halo Channel ontgrendelt beloningen in Halo 5 | Gamer.nl

Interactie met Halo Channel ontgrendelt beloningen in Halo 5 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Ontwikkelaar 343 Industries meldde op Gamescom vorigr week dat zij "een naadloos ecosysteem" willen maken waarin Halo-fans "verschillende dingen samen kunnen ervaren en daarvoor beloond worden. Wanneer je tot het einde van een aflevering kijkt zie je alle dingen die je hebt ontgrendeld en hebt ervaren. En je krijgt ook beloningen voor de dingen die je op het Halo Channel doet." Het is nog niet precies bekend om wat voor in-game beloningen het gaat.

Het Halo Channel is een nieuwe benaming voor Halo Waypoint en is vanaf 11 november beschikbaar op Xbox One, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1. Halo: The Master Chief Collection verschijnt ook op 11 november. Mensen die de collectie kopen krijgen toegang tot de bèta van Halo 5: Guardians, die rond de feestdagen beschikbaar moet komen. Halo 5 zelf verschijnt in 2015. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou