"Instrument leren spelen met Rock Band wordt mogelijk" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik werk aan Rock Band 3 en het realistisch maken van de controllers zodat mensen echt muziek leren te spelen tijdens het spelen van de game. Geef me een paar jaar, het gaat echt gebeuren", aldus Dhani Harrison, die zelf ook in een band speelt.

De uitspraken van Dhani Harrison staan in contrast met de huidigeopinie over muziekgames, waarbij artiesten aangeven dat het beter is omeen echt instrument te leren spelen, dan tijd te stoppen in Guitar Heroof Rock Band.

The Beatles

Dhani werkte eerder mee aan de productie van The Beatles: Rock Band. "Ik denk dat ik per ongeluk verantwoordelijk ben voor dat Rock Band het digitale platform is geworden voor The Beatles. Het is erg moeilijk om The Beatles ergens akkoord mee te laten gaan, maar ik heb demo's opgezet voor ze en Neil Aspinall [vertrouwenspersoon van The Beatles] zag direct het potentieel."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou