Insomniac: 'Wolverine wordt een volledige game met volwassen toon'

Insomniac: 'Wolverine wordt een volledige game met volwassen toon'

Het vorige week aangekondigde Marvel's Wolverine moet een volledig spel worden met een volwassen toon.

Dat meldt Brian Horton, creative director bij ontwikkelaar Insomniac. Diverse fans vroegen hem wat men kan verwachten van het spel. Zo vroeg iemand of het een groot spel is, of ongeveer dezelfde grootte als Spider-Man: Miles Morales. Horton reageerde daarop met: "Volledige grootte, volwassen toon".

Met volwassen toont wordt waarschijnlijk de serieuzere sfeer die rondom het personage Wolverine hangt bedoeld, in vergelijking met Spider-Man, die vaker wel dan niet luchtige opmerkingen maakt.

Veel informatie over Marvel's Wolverine is er nog niet. De game werd vorige week tijdens de PlayStation Showcase naast Marvel's Spider-Man 2 - ook in ontwikkeling bij Insomniac - getoond. Er is nog geen releaseperiode voor Wolverine bekend - al komt Spider-Man 2 in 2023 uit. Beide spellen staan exclusief voor PlayStation 5 op de planning.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop op een 18 plus rating maar ben bang dat l ie dat niet krijgt.

0
test

@hulstpower Sowieso wel PEGI 16 of 18. The Last of Us heeft ook een 18+ rating, dus het kan best. Zeker als ze nu aangeven dat het een M rating krijgt. En om Wolverine goed neer te kunnen zetten, is 18+ wel nodig.

0
test

@Ardyn ik hoop dat je gelijk hebt het hoort wel bij wolverine.. Maar Sony's games krijgen niet vaak 18 plus uit me hoofd misschien nog ghost en God of war maar let er zelfs nooit zo heel erg op

0
test

Een beetje rondvliegende ledematen zou wel vet zijn ja :) ben benieuwd. Ben niet de grootste Marvel van ofzo maar vind Wolverine en Spiderman altijd wel tof. Ook de Wolverine die in de laatste film werd neergezet (Logan) vond ik heel goed deed me toen bijna aan Max Payne denken een lekkere chagrijnige man die boos is op veel dingen

0

Aanbevolen voor jou