Insomniac voegt alsnog Raimi-outfit toe aan Spider-Man | Gamer.nl

Insomniac voegt alsnog Raimi-outfit toe aan Spider-Man | Gamer.nl

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft de outfit uit de Raimi-films aan Spider-Man toegevoegd. Deze outfit stond hoog op het verlanglijstje van de Spider-Man-fans. Dit meldt de ontwikkelaar op Twitter.

Het toevoegen van de speciale outfit wordt als een verra ing gezien, omdat Insomniac kort geleden al drie nieuwe outfits introduceerde voor de laatste uitbreiding van de PS4-game. Met deze dlc, genaamd Silver Lining, werden de 'Into the Spider-Verse'-, 'Cyborg Spider-Man'-en de 'Aaron Aikman Armor'-outfits onthuld. Dit schepte de indruk dat er verder geen outfits aan de game toegevoegd gingen worden en zorgde voor ophef bij de fans.

Spelers klaagden over het feit dat Insomniac niet de wensen van de fans had vervuld met het ontbreken van de Raimi-outfit, ondanks dat de ontwikkelaar liet weten naar de mensen te luisteren. Echter schepte de ontwikkelaar duidelijkheid door te zeggen dat het luisteren naar de fans niet altijd betekent dat het ook daadwerkelijk verwezenlijkt wordt.

Nu heeft Insomniac toch de outfit in de game geplaatst en meldt in de tweet dat de outfit nu gratis beschikbaar is in de game. Met het plots onthullen van de outfit lijkt Insomniac al langer gewerkt te hebben aan het toevoegen van het kla ieke kostuum. Ondanks de kritiek die de ontwikkelaar destijds kreeg van fans, koos Insomniac ervoor om niet direct bekend te maken dat er al gewerkt werd aan de Raimi-outfit.

De laatste uitbreiding van Spider-Man, Silver Lining, is vanaf 21 december beschikbaar op PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou