Insomniac maakt geen Resistance-games meer | Gamer.nl

Insomniac maakt geen Resistance-games meer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Resistance 3, dat vorig jaar september verscheen, is daarmee de laatste game in de serie die gemaakt wordt door Insomniac. Er is nog wel een PlayStation Vita-titel in de maak, Burning Skies, maar die wordt door een andere studio ontwikkeld. Insomniac werkt op dit moment aan Overstrike, een coöperatieve shooter voor vier spelers voor PlayStation 3 en Xbox 360. 

Ook heeft de studio een social games-divisie geopend, Insomniac Click. Het doel van de studio is het maken van "uitgebreide werelden, rijke verhalen en toegangelijke gameplay". CEO Price ziet veel potentie in de markt van social games: "In de komende jaren gaan we een grote evolutie zien in de graphics van social games. Dat is volgens hem te danken aan verbeteringen in technologie, beter wordende browsers en aan ontwikkelaars die zich gaan richten op deze markt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou