Insomniac kondigt twee nieuwe Oculus Rift-games aan | Gamer.nl

Insomniac kondigt twee nieuwe Oculus Rift-games aan | Gamer.nl

Ratchet & Clank-ontwikkelaar Insomniac Games heeft twee nieuwe Oculus Rift-games aangekondigd: Feral Rites en The Unspoken.

De Sunset Overdrive-studio heeft eerder al een andere Rift-game aangekondigd, namelijk de survival horrorgame Edge of Nowhere. Daar komen nu twee titels bij voor de virtualrealitybril.


The Unspoken moet rond de feestdagen dit jaar verschijnen en is een competitieve game voor twee spelers waarin een virtueel Chicago vol zit met mythische gebieden waarin met spreuken gevochten kan worden. Spelers maken onder andere werpbewegingen om vuurballen naar tetenstanders te gooien. 

The Unspoken

De andere Rift-game van Insomniac, Feral Rites, is een "adventure-brawler" en moet deze herfst verschijnen. Marcus Smith, de director van Resistance 3 en Sunset Overdrive, leidt de ontwikkeling en moet het verkennen uit de Zelda-reeks combineren met het vechten in God of War. Daarbij kunnen spelers net als in de kla ieke reeks Altered Beast veranderen in een soort weerwolf.


De game heeft geen wapens. Insomniac legt uit dat de studio bekend staat om de creatieve wapens en dat het bedrijf zichzelf daarom een regel gaf om geen wapens in Feral Rites te stoppen. 

Feral Rites

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou