Insomniac gaat geen NGP-games maken | Gamer.nl

Insomniac gaat geen NGP-games maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Stevenson focust de ontwikkelaar, bekend van Ratchet & Clank en Resistance, zich volledig op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Daarom acht Stevenson het niet waarschijnlijk dat de ontwikkelaar ook voor NGP games gaat ontwikkelen. Stevenson sluit echter niet uit dat de studio, die in het verleden altijd een goede band onderhield met Sony, ondersteuning zal bieden bij de ontwikkeling van andere games voor NGP.

Insomniac ontwikkelde in het verleden ook geen games voor de PlayStation Portable. De PSP-games uit de Ratchet & Clank-serie werden ontwikkeld door High Impact Games, terwijl Sony Bend Resistance: Retribution heeft gemaakt.Op dit moment zijn er drie games bij Insomniac in ontwikkeling; Resistance 3 en Ratchet & Clank All 4 One voor PlayStation 3, en een nog onaangekondigde multiplatformgame die uitgegeven wordt door Electronic Arts.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou