Insiders spreken elkaar tegen over releaseperiode Assassin's Creed Mirage

Insiders spreken elkaar tegen over releaseperiode Assassin's Creed Mirage

Insider Gaming claimt echter dat het spel nog in augustus uitkomt

Een tweet van een insider heeft verwarring gezaaid over het mogelijke releaseperiode van Assassin's Creed Mirage.

ScriptLeaksR6, een leaker die wel vaker Ubisoft-informatie naar buiten brengt, claimt dat zowel Mirage als The Crew Motorfest uitgesteld zouden worden. Beide games zouden eigenlijk gepland staan voor de herfst van dit jaar, maar nu pas in het laatste kwartaal van 2023 of de eerste helft van 2024 verschijnen.

Insider Gaming spreekt het bericht inmiddels echter tegen - volgens bronnen van die website moet Mirage ergens in augustus dit jaar verschijnen en staat The Crew Motorfest gepland voor een release in september dit jaar.

Hoe dan ook heeft Ubisoft op moment van schrijven nog niets officieel aangekondigd. Verwacht wordt dat Ubisoft rond E3 meer onthult over beide games. Het bedrijf is niet op E3 zelf aanwezig, maar houdt op 12 juni een eigen Ubisoft Forward Live-evenement.

Assassin’s Creed Mirage speelt zich af in Bagdad en begint tijdens de gouden eeuw van de stad in het jaar 861. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, bekend uit Assassin's Creed Valhalla, dat zich twintig jaar na Mirage afspeelt. De game richt zich op één grote stad. Elementen uit de eerste games uit de reeks keren daarbij terug. Spelers kunnen een "rijkere en dichtbebouwde spelwereld" verwachten, en een stealth-systeem dat dynamischer dan voorheen zou zijn. Het spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola waar staat ACC voor? ik ben niet zo goed met afkortingen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou