Insiders hinten naar pc-versie van Bloodborne

Insiders hinten naar pc-versie van Bloodborne

De PlayStation 4-game Bloodborne komt mogelijk naar pc, zo hinten diverse insiders.

De streamer Sloth Mom tweette dat er inderdaad een pc-versie van Bloodborne uitkomt: "Ja, Bloodborne komt uit op pc, een erg betrouwbare bron heeft dit bevestigd en ik heb veel vertrouwen in het bedrijf die de overzetting doet. Je wordt niet teleurgesteld. Het gaat echt gebeuren."

Later retweette de betrouwbare insider Wario64 ook het gerucht van Sloth Mom. Daarnaast plaatste hij een eigen tweet waarin hij meldde dat mensen Bloodborne nu op pc kunnen spelen via PlayStation Now, of even geduld kunnen hebben, waarmee hij naar een pc-versie van de FromSoftware-game lijkt te hinten. Tot slot laat ook een moderator op het populaire gameforum ResetEra weten dat hij heeft gehoord dat de pc-versie in de maak is.

Vorige maand gingen er al geruchten over een pc-versie van de populaire PlayStation 4-game. Toen verscheen de pc-versie plotseling namelijk op Amazon France. Sony liet later weten dat de vermelding niet klopte. Tegelijkertijd zijn andere PS4-exclusives, zoals Horizon Zero Dawn, ook al voor pc aangekondigd. Bloodborne verscheen oorspronkelijk in 2015 op PS4 en is een van de populairste soulslike-games van FromSoftware.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Stiekem hoop ik dat ze dan ook nog eens naar de Xbox komen. Xbox kan wel wat Playstation games gebruiken.

0
test

@MARQ242 Gaat niet gebeuren. Bloodborne is gemaakt in opdracht van Sony door From Software. Sony bezit de rechten. Pc is echt het beste waar je op kan hopen. Het zou hetzelfde zijn als Halo op playstation. Gaat ook niet gebeuren.

0
test

@darkmanwls en hoe zit dat dan bij Yakuza? Die zijn dit jaar ook ineens voor Xbox uitgekomen. Of liggen die rechten bij Sega zelf?

0

@darkmanwls het is niet onmogelijk, Cuphead is ook op de Switch gekomen

0

Nou, we hadden het er hier op de site pas nog over. Let it be so!

0

Aanbevolen voor jou