Insider hint naar release The Last of Us-remake in september

Insider hint naar release The Last of Us-remake in september

Een insider lijkt te hinten naar de release van de nog onaangekondigde remake van de eerste The Last of Us aankomende september.

Twitter-gebruiker Insider_WTF lekte op voorhand ook correct de volledige inhoud van de onlangs uitgezonden State of Play-presentatie uit. Inmiddels meldde hij op Twitter "Part 1 - 02.09.2022". Hoewel hij niet de naam The Last of Us noemt, lijkt het daar wel over te gaan, aangezien het bestaan van The Last of Us: Part 2.

De insider toont daarbij ook emoji's van zowel een controller als een laptop, waarmee hij lijkt te suggereren dat de remake zowel naar PlayStation-consoles als pc komt. 

Vooralsnog is de remake van de eerste The Last of Us niet officieel aangekondigd, maar er gaan al geruime tijd geruchten de ronde. Journalist Jeff Grubb meldde vorige maand nog dat de remake dit jaar gaat verschijnen. Een jaar geleden meldde Bloomberg al te hebben vernomen dat de remake in eerste instantie door Sony's Visual Arts Service Group ontwikkeld zou worden, maar dat Naughty Dog de ontwikkeling over had genomen.

De remake zou The Last of Us grafisch en gameplaytechnisch overhevelen naar moderne maatstaven, onder andere met vergelijkbare gameplayelementen als het nieuwere tweede deel. Volgend jaar moet daarnaast het eerste seizoen van de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us beginnen, dus een remake van het eerste deel kan commercieel gezien ook een logische zet zijn.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 dit zullen ze toch eerder op hun showcase bekend maken, die nog wel komt dit jaar. Maar als deze game komt dit jaar dan ga ik er vanuit dat god of war niet meer komt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Een remake om TLUS 1 net als deeltje 2 woke te maken ? Waarom niet een deel 3 ipv de zoveelste remake ?

0
test

@ebiker laten we het hopen. Wat een topgame!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@san5324 oei ik heb een deugmens op de tenen getrapt, mijn excuses.

0

Aanbevolen voor jou