Nieuws
Alone in the Dark

Insider hint naar nieuwe Alone in the Dark-game

Game wordt mogelijk vrijdag tijdens THQ Nordic Showcase onthuld

Geschreven door Michel Musters op
Er wordt mogelijk gewerkt aan een nieuwe - of remake van een oude - Alone in the Dark-game.

Insider The Snitch plaatste de quote "Being afraid of the dark is what keeps most of us alive" uit de in 2005 verschenen verfilming van Alone in the Dark op social media. Daarmee lijkt hij logischerwijs te hinten naar een aankondiging rondom Alone in the Dark, al is niet bekend om wat voor aankondiging het precies gaat.

The Snitch heeft de afgelopen maanden meerdere scoops naar buiten gelekt, waaronder de komst van de releasedatum van God of War: Ragnarök en ports van de Persona-games. Over het algemeen blijkt de insider dus betrouwbaar.

Alone in the Dark is een langlopende horrorfranchise - de serie wordt ook wel gezien als voorloper van de Resident Evil-reeks. Maar ook de afgelopen decennia zijn er nieuwe games in de reeks uitgekomen, al werden die over het algemeen wisselvallig ontvangen.

Hoewel Alone in the Dark jarenlang eigendom van Atari is geweest, kocht THQ Nordic in 2018 de rechten op de reeks op. Toevallig zendt dat bedrijf, dat onderdeel uitmaakt van Embracer Group, aanstaande vrijdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd een showcase uit. Mogelijk wordt de game daar dus onthuld. Outcast 2: A New Beginning en Jagged Alliance 2 worden er sowieso getoond.

Dit artikel delen:

Lees meer

Drie maanden gratis Google Stadia Pro op LG-televisies beschikbaar Arc Raiders-studio brengt eerst shooter Project Discovery uit
0

Reacties op: Insider hint naar nieuwe Alone in the Dark-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.