Insider hint naar nieuwe Alone in the Dark-game

Insider hint naar nieuwe Alone in the Dark-game

Er wordt mogelijk gewerkt aan een nieuwe - of remake van een oude - Alone in the Dark-game.

Insider The Snitch plaatste de quote "Being afraid of the dark is what keeps most of us alive" uit de in 2005 verschenen verfilming van Alone in the Dark op social media. Daarmee lijkt hij logischerwijs te hinten naar een aankondiging rondom Alone in the Dark, al is niet bekend om wat voor aankondiging het precies gaat.

The Snitch heeft de afgelopen maanden meerdere scoops naar buiten gelekt, waaronder de komst van de releasedatum van God of War: Ragnarök en ports van de Persona-games. Over het algemeen blijkt de insider dus betrouwbaar.

Alone in the Dark is een langlopende horrorfranchise - de serie wordt ook wel gezien als voorloper van de Resident Evil-reeks. Maar ook de afgelopen decennia zijn er nieuwe games in de reeks uitgekomen, al werden die over het algemeen wisselvallig ontvangen.

Hoewel Alone in the Dark jarenlang eigendom van Atari is geweest, kocht THQ Nordic in 2018 de rechten op de reeks op. Toevallig zendt dat bedrijf, dat onderdeel uitmaakt van Embracer Group, aanstaande vrijdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd een showcase uit. Mogelijk wordt de game daar dus onthuld. Outcast 2: A New Beginning en Jagged Alliance 2 worden er sowieso getoond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou