Insider hint mogelijk naar Crisis Core: Final Fantasy 7-remaster

Insider hint mogelijk naar Crisis Core: Final Fantasy 7-remaster

Er is mogelijk een remaster van Crisis Core: Final Fantasy 7 in de maak.

Daar lijkt insider The Snitch naar te hinten. Deze insider heeft eerder ook al correct de inhoud van de afgelopen State of Play naar buiten gelekt. Hij heeft nu een gedeelte van Final Fantasy 7 Remake-artwork op Twitter geplaatst. Daarop wordt specifiek het personage Zack Fair getoond, het hoofdpersonage van Crisis Core.

The Snitch plaatst daarbij ook de kleuren blauw, groen, rood en zwart als emoji's in de tweet, wat mogelijk suggereert dat de game naar PlayStation-, Xbox-, Nintendo- en pc-platforms komt.

Hoewel het een optie is dat The Snitch refereert naar de mogelijkheid dat Final Fantasy 7 Remake naar meer systemen buiten PS5, PS4 en pc komt, vermoeden fans door de manier waarop de nadruk op Zack Fair ligt dat het specifiek om Crisis Core gaat.

Precies om middernacht zendt Square Enix een Final Fantasy 7-livestream uit om het vijfentwintigste jubileumjaar van de game te vieren. Deze stream gaat ongeveer tien minuten duren. Veel fans hopen dat de eerste beelden van Final Fantasy 7 Remake: Part 2 hier onthuld worden. De stream is hieronder te bekijken.

Crisis Core: Final Fantasy 7 verscheen in 2007 op de PSP en is een prequel op Final Fantasy 7. Het spel draait zoals gezegd om Zack Fair, een lid van de Soldier-organisatie die op zoek moet gaan naar de vermiste Soldier Genesis Rhapsodos. Hij achterhaalt al snel een gigantisch complot.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat mag dan wel eens tijd worden. Crisis Core was een goeie game die door rechten/licentie problemen maar geen rerelease of remaster kreeg. Maar gezien hoe FFVIIR nu loopt twijfel ik of het wel handig is om het nu te doen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor hahah ja denk zeg maar niks maar ik dacht precies hetzelfde

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik heb FF7 Remake helemaal uitgespeeld. Dan nog lijkt de manier waarop de artwork is uitgeknipt naar Crisis Core te hinten. Maar het KAN inderdaad ook hinten naar FF7R op andere consoles, zoals ik ook in dit nieuwsbericht aankaart. Hoe dan ook zien we het vannacht vanzelf!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou