Insider claimt dat Bayonetta 3 op 28 oktober uitkomt

Insider claimt dat Bayonetta 3 op 28 oktober uitkomt

Een mysterieuze insider die eerder al correcte informatie naar buiten heeft gelekt, meldt dat Bayonetta 3 op 28 oktober op de Nintendo Switch verschijnt.

Een Twitter-gebruiker genaamd SyluxHunter meldde een aantal dagen geleden op Twitter al dat Bayonetta 3 op 28 oktober uitkomt. De tweet heeft nu pas tractie gewonnen, omdat andere voorspellingen op het Twitter-account inmiddels zijn uitgekomen.

Zo voorspelde SyluxHunter dat er op 28 juni een Nintendo Direct zou worden uitgezonden en dat games als Mario + Rabbids Sparks of Hope en Nier: Automata de revue zouden passeren. Dit is gisteren dan ook daadwerkelijk gebeurd.

Dat Bayonetta 3 ergens in 2022 uitkomt, heeft Nintendo al meerdere malen bevestigd. Een releasedatum is echter niet officieel aangekondigd. Hoe SyluxHunter aan de mogelijke releasedatum en de andere informatie komt, is niet bekend.

De Bayonetta-reeks van PlatinumGames draait om de titulaire heks die middenin een gevecht tussen hemel en hel terechtkomt. De actiegames hebben qua gameplay wat weg van de Devil May Cry-serie, waarbij duizelingwekkende moves via combo’s aan elkaar geregen kunnen worden. Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op platforms van andere bedrijven uitgekomen en verschijnt ook dit derde deel exclusief voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Mooi toch? 2 vette games vlak na elkaar! Oktober wordt een mooie maand, mocht dit kloppen! :D

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou