Inschrijvingen voor Europese Smash Bros. Ultimate-kwalificaties geopend

Inschrijvingen voor Europese Smash Bros. Ultimate-kwalificaties geopend

Inschrijvingen voor de Nederlandse kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi tijdens Dutch Comic Con zijn vandaag geopend. De winnaars van de finale krijgen een plek voor de Europese kampioenschappen.

Super Smash Bros. Ultimate-spelers kunnen hier een plek bemachtigen om Nederlands kampioen te worden en zich te plaatsen voor de European Smash Ball Team Cup, die later dit jaar wordt gehouden. Op 23 en 24 maart vinden tijdens Dutch Comic Con de laatste kwalificatierondes plaats op de Nintendo-booth, waarna aansluitend de finale wordt gespeeld om de Nederlandse kampioenen te bepalen. Inschrijven is mogelijk via deze pagina, hier is ook meer informatie en spelregels te vinden.

Er worden drie varianten van Super Smash Bros. Ultimate op Nintendo Switch gespeeld: 3v3 Multismash, 2v2 Smash en 1v1Smash. Tijdens elke kwalificatiedag strijden acht teams voor een plek in de finale. De eerste twee van deze dagen zijn inmiddels al gespeeld tijdens LunarLocal #3 in Delft en in de eSports Game Arena in Alphen aan de Rijn.

Gamer.nl ging vorig weekend nog naar de Europese Splatoon 2-kampioenschappen. Benieuwd naar het evenement en wat dit betekent voor e-sports? Bekijk dan onze video waarin we kennismaken met het Nederlandse team Polderlantis, spreken met fans en kijken we in hoeverre Splatoon werkt als e-sport.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou