Nieuws
Super Smash. Bros Ultimate

Inschrijvingen voor Europese Smash Bros. Ultimate-kwalificaties geopend

Laat je zien op Dutch Comic Con

Geschreven door Lucas May op
Inschrijvingen voor de Nederlandse kwalificaties voor het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi tijdens Dutch Comic Con zijn vandaag geopend. De winnaars van de finale krijgen een plek voor de Europese kampioenschappen.

Super Smash Bros. Ultimate-spelers kunnen hier een plek bemachtigen om Nederlands kampioen te worden en zich te plaatsen voor de European Smash Ball Team Cup, die later dit jaar wordt gehouden. Op 23 en 24 maart vinden tijdens Dutch Comic Con de laatste kwalificatierondes plaats op de Nintendo-booth, waarna aansluitend de finale wordt gespeeld om de Nederlandse kampioenen te bepalen. Inschrijven is mogelijk via deze pagina, hier is ook meer informatie en spelregels te vinden.

Er worden drie varianten van Super Smash Bros. Ultimate op Nintendo Switch gespeeld: 3v3 Multismash, 2v2 Smash en 1v1Smash. Tijdens elke kwalificatiedag strijden acht teams voor een plek in de finale. De eerste twee van deze dagen zijn inmiddels al gespeeld tijdens LunarLocal #3 in Delft en in de eSports Game Arena in Alphen aan de Rijn.

Gamer.nl ging vorig weekend nog naar de Europese Splatoon 2-kampioenschappen. Benieuwd naar het evenement en wat dit betekent voor e-sports? Bekijk dan onze video waarin we kennismaken met het Nederlandse team Polderlantis, spreken met fans en kijken we in hoeverre Splatoon werkt als e-sport.

Dit artikel delen:

Lees meer

Een mythisch beest en meer in Wild Appalachia-update Fallout 76 Gerucht: Lady Gaga in Cyberpunk 2077, releasedatum op E3 2019
0

Reacties op: Inschrijvingen voor Europese Smash Bros. Ultimate-kwalificaties geopend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.