Nog een paar uur te gaan en de aanmeldingen voor het CPL Holland evenement in mei gaan van start. Voor dit evenement kun je je opgeven voor de Q3A en CS toernooien, waar de beste spelers uit de hele wereld aan zullen deelnemen.

Naast de CPL Toernooien is een groot Byoc (Bring Your Own Computer) gedeelte met 800 plaatsen voor een ieder, die wil deelnemen. Verscheidene competities in de populairste games zullen worden gespeeld in de byoc area:

- Quake 3 Arena Team Deathmatch

- Quake 3 Arena Capture the Flag

- Unreal Tournament Team Deathmatch

- Unreal Tournament Capture the Flag

- Counter-Strike

- Unreal Tournament 1on1

Het totale prijzengeld voor deze competities is 4.000 Euro. En naast deze competities zullen nog diverse verrassings competities worden georganiseerd door onszelf, sponsors en de deelnemers zelf.

Indien je niet wilt deelnemen aan een van deze competities, maar je wilt alleen komen voor de fun, dan ben je nog steeds van harte welkom. Speel gewoon op de vele gameservers, deel je bestanden over het netwerk, relax in het restaurant, kijk naar de live matches op de verschillende schermen, neem een bezoekje aan de sponsorstands, enz, enz.

Aangezien er een heleboel prijzen zullen zijn, zullen de meesten worden verdeeld onder de deelnemers om zodoende iedereen een kans te geven een prijs te winnen. Hiervoor worden weddenschappen (raad wie welke competitie zal winnen) en loterijen georganiseerd.

Al met al betwijfelen wij het dat je je zult vervelen op dit evenement, want er is genoeg te doen.

Degenen, die ongelukkigerwijs niet in staat zijn om te komen, kunnen de voortgang van dit evenement volgen op verschillende websites en middels shoutcast, qtv en uttv.

Voor meer informatie ga naar de website http://www.holland.cpleurope.com.

En vergeet niet vanavond om 12 uur je op te geven. Aangezien wordt verwacht dat de aanmeldingen heel snel zullen gaan, zou je eens geen plaatsje kunnen krijgen als je te lang wacht.Allemaal snel inschrijven dus als je rijk wilt worden