Inschrijving voor gesloten bèta End of Nations geopend | Gamer.nl

Inschrijving voor gesloten bèta End of Nations geopend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de gesloten bèta werd ook een open bèta aangekondigd die gepland staat voor deze zomer. Deze betreft het player versus player-gedeelte binnen de multiplayer van de game. De volledige game staat gepland voor deze herfst.

End of Nations is een free-to-play strategiegame waarbij spelers een basis moeten maken om vervolgens met de hulp van verschillende soorten units de tegenstanders te verslaan. De game krijgt een multiplayer, een coöperatieve modus en daarnaast een singleplayer. In de multiplayer kunnen spelers op speciale maps meedoen aan gevechten tu en 56 spelers.

Petroglyph

De ontwikkelaar van End of Nations is Petroglyph, een studio die in 2003 is opgericht door ex-medewerkers van Command & Conquer-maker Westwood. Petroglyph maakte onder andere Star Wars: Empire at War en Universe at War: Earth A ault.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou