Inschrijving voor bèta DC Universe Online geopend | Gamer.nl

Inschrijving voor bèta DC Universe Online geopend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen zich op de officiële website van DC Universe Online aanmelden voor de bèta. Om dit te kunnen doen voor de bèta op de PC, hebben spelers een 'Station'-account van Sony Online Entertainment nodig.

Er is ook een pagina aanwezig waarop het spel al vooraf besteld kan worden, maar vooralsnog kunnen alleen inwoners van de Verenigde Staten en Canada dit doen. Mensen die het spel alvast reserveren krijgen toegang tot extra wapens in het spel, een strip, een Batman-figuur en zij kunnen met Batman in een arenagevecht spelen.

DC Universe Online speelt zich af in het DC-universum. In de game kan de speler kiezen om als superheld of als schurk te spelen. DC Universe Online komt in november uit op PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou