Nieuws
Injustice

Injustice 3-artwork van BossLogic bevat referenties naar Watchmen

Zit er een aankondiging aan te komen?

Geschreven door Michel Musters op
De artiest BossLogic heeft artwork op social media geplaatst van een mogelijke Injustice 3, met daarin referenties naar de Watchmen.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Injustice 3 in de maak is, maar dit is nog niet bevestigd. Het is ook niet bekend of de geplaatste artwork van BossLogic officieel is, of puur fanart. BossLogic maakt beide types artwork. Onlangs werd zijn artwork bijvoorbeeld nog gebruikt om Assassin's Creed Valhalla mee te onthullen.

Hoe dan ook wordt Injustice 3 als 'Injustic3' in de artwork uitgebeeld, en zijn de iconische smiley en klokken uit de Watchmen-franchise te zien. Mocht de artwork officieel zijn, dan is dit een bevestiging dat de populaire comic-helden van Alan Moore en Dave Gibbons in een derde deel van de beat 'em-up zitten.

Mocht Injustice 3 echt in ontwikkeling zijn, dan lijkt het waarschijnlijk dat het spel op DC Fandom, dat op 22 augustus wordt gehouden, wordt onthuld. Daar toont Rocksteady ook zijn Suicide Squad-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld naar 2021 Trophies voor Grounded-modus in The Last of Us: Part 2 gevonden
0

Reacties op: Injustice 3-artwork van BossLogic bevat referenties naar Watchmen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.