Inhoud van Watch Dogs 2 season pass bekend | Gamer.nl

Inhoud van Watch Dogs 2 season pass bekend | Gamer.nl

De inhoud van de season pass van Watch Dogs 2 is bekendgemaakt.

Voor een prijs van 40 euro (of bij de aanschaf van de Gold Edition) krijgen spelers toegang tot drie grote downloadbare contentpacks en twee pakketten die vanaf de lancering van de game te downloaden zijn.

Het gaat om de T-Bone Content Bundle, die de truck en outfit van hacker Raymond "T-Bone" Kenney bevat, naast een nieuwe co-op moeilijkheidsgraad. Human Conditions bevat drie nieuwe verhalen voegen enkele uren aan vermaak aan de game toe, door spelers de grootste geheimen van San Francisco te laten ontrafelen. Ook bevat dit pakket de Jammer, een nieuw wapen.

Het laatste grote pakket heet No Compromise, en hierin neemt Marcus het op tegen de Ru ische mafia, in onder andere de nieuwe co-op modus Showd0wn. Deze drie pakketten zijn de eerste 30 dagen exclusief op PlayStation 4.

De twee pakketten die vanaf de eerste dag beschikbaar zijn, zijn de Root Acce Bundle, met nieuwe outfits, auto's, skins, een wapen en de Zodiac Killer-mi ie, en het Psychedelic Pack, met 'groovy' skins voor Marcus' outfit, wapens, en auto's.

Watch Dogs 2 verschijnt 15 november op PlayStation 4 en Xbox One en 29 november op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou