Inhoud van verschillende edities Hogwarts Legacy uitgelekt

Inhoud van verschillende edities Hogwarts Legacy uitgelekt

De inhoud van verschillende edities van het aankomende Harry Potter-spel Hogwarts Legacy is online verschenen.

Een Reddit-gebruiker vond verborgen bestanden op de website van de game, waar uit blijkt dat het spel waarschijnlijk een standaard editie, een Deluxe Edition en een Collector's Edition krijgt.

De standaard editie bevat logischerwijs alleen de game. De Deluxe Edition bevat daarnaast ook een Thestral Mount, het Dark Arts Cosmetic Pack, de Dark Arts Battle Arena, de Dark Arts Garrisson Hat, de Kelpie Robe en 72 uur eerder toegang tot de game. De Collector's Edition bevat al het bovenstaande en daarnaast ook een Steel Case een 'Floating Ancient Magic Wand with Book'. Dat laatste is mogelijk een fysiek object in plaats van bovengenoemde digitale extra's.

Bovenstaande speciale edities zijn nog niet officieel aangekondigd. Hogwarts Legacy moet rond de feestdagen dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Aii, deze game gaat er sowieso komen maar dat 72 uur eerder toegang vind ik toch wel een slecht iets. Ik wacht wel gewoon voor de normale editie maar mensen daarmee lokken om meer geld uit te geven is zo makkelijk.

0
test

Dan heb je tenminste 72 uur de tijd om als eerste bugs en glitches te ontdekken, wat tegenwoordig normaal is bij een launch (helaas)

0

Aanbevolen voor jou