Nieuws
Star Wars Battlefront 2

Inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta mogelijk gelekt

Skirmish-modus keert terug onder de naam Arcade.

Geschreven door Eline Oosterloo op
Een Reddit-gebruiker genaamd Some_Info heeft informatie over de inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta gelekt.

De gebruiker heeft al vaker informatie over de game vrijgegeven. Eerder liet deze screenshots voor de gesloten alfa zien en heeft Some_Info details bekendgemaakt over Star Wars Battlefront 2 vlak voor de onthulling tijdens de E3 dit jaar.

In de bèta kunnen spelers hun favoriete personages kiezen om mee te strijden met in totaal 40 spelers op de Theed City-map. Volgens de laatst gelekte informatie kunnen spelers deelnemen in gevechten op Takodana en is er een Starfighter Assault-modus op Fondor voor 24 spelers tegelijk.

De Skirmish-modus komt terug in deze bèta onder de naam Arcade. Skirmish was in eerste instantie gericht op de co-op-modus met gemodificeerde maps en een toegevoegde arcade scoresysteem. De Arcade-modus bevat ook de mogelijkheid voor singleplayer en een splitscreen co-op multiplayer-modus voor twee spelers.

Eerder kondigde EA aan dat de Star Wars Battlefront 2-bèta op 4 oktober start op PlayStation 4, Xbox One en pc voor spelers die het spel al gereserveerd hebben. Deze mensen krijgen tevens bonus content, zoals de Yoda's Epic Lightsaber Mastery Star Card. De bèta is vervolgens vanaf 6 oktober toegankelijk voor iedereen. Op 9 oktober eindigt de bèta.

Star Was Battlegrond 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast de preview van Star Wars Battlefront 2 op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zeven Nederlandse voetballegendes in Fifa 18 onthuld Fifa 18-demo verschijnt vandaag op PS4, Xbox One en pc
3

Reacties op: Inhoud van Star Wars Battlefront 2-bèta mogelijk gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Bertus B.

  • 12 september 2017 15:38
  Eindelijk een bèta voor een AAA spel zonder dat je hoeft te pre-orderen… Zie je ook niet vaak. Ga 'm zeker uitproberen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 12 september 2017 21:43
  Ik ga hem zeker uitproberen maar ik verwacht opnieuw teleurgesteld te worden met oppervlakkige pewpew gameplay, nets als in deel 1.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Agent4125

  • 13 september 2017 08:08
  @thechief Jij wordt zeker teleurgesteld. Deze game wil niet diepgaand zijn en deel 1 wilde dat ook niet. Deze games bieden een schitterende, epische setting, met zeer gelikt schietvermaak, zodat je je voor een paar uurtjes achter elkaar 'in' de films waant. Jij verwacht iets wat de game niet wil zijn. Een leuk tijdschrift is geen literaire roman.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.