Nieuws
Call of Duty: Warzone

Inhoud tweede seizoen Call of Duty: Warzone en Vanguard bekend

Seizoen twee begint op 14 februari

Geschreven door Michel Musters op
Activision heeft de inhoud van het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone Pacific en Call of Duty: Vanguard bekendgemaakt.

In Warzone worden Chemical Factory en Research Labs toegevoegd als nieuwe plekken op de map. Tijdens het seizoen krijgt Rebirth een redesign. Nieuwe voertuigen en manieren voor spelers om zich voort te bewegen zijn Bomber Planes en Redeploy Balloons.

Verder worden er in Warzone bommen met gifgas, speciale apparaten om gif te neutraliseren en Nebula V-ammunitie toegevoegd. De nieuwe modus Caldera Crash is vanaf het begin van het nieuwe seizoen beschikbaar, terwijl de Rebirth Island Iron Trials tijdens het seizoen live moeten gaan.

Aan de multiplayer van Vanguard worden twee nieuwe maps toegevoegd op de lancering van het tweede seizoen: Casablanca en Gondola. Verder wordt Ranked Play toegevoegd in bètavorm en komt in de loop van het seizoen de modus Arms Race beschikbaar, dat draait om tanks en motoren.

In de Zombies-modus van Vanguard kunnen spelers een nieuwe map - Terra Maledicta - een nieuwe vijand - Zaballa the Deceiver en diverse nieuwe arena's en wapens verwachten. Ook komt er een nieuwe verhaalmissie beschikbaar. Meer informatie over de aankomende content is op de officiële Call of Duty-website te vinden.

Seizoen 2 van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard begint op 14 februari. Eerder bevestigde Activision Blizzard dat het later dit jaar te verschijnen Call of Duty-spel door Infinity Ward wordt ontwikkeld.

Call of Duty

Dit artikel delen:

Lees meer

Korte animatie gebaseerd op The King of Fighters 15 uitgebracht Nioh 2 is meer dan 2,5 miljoen keer verscheept
1

Reacties op: Inhoud tweede seizoen Call of Duty: Warzone en Vanguard bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • bleacdemon

    • 9 februari 2022 13:20
    Ik ben weer terug naar Black Ops Cold War.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.