Inhoud systeemupdate 3DS bekend, bevat gratis Excitebike | Gamer.nl

Inhoud systeemupdate 3DS bekend, bevat gratis Excitebike | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast Excitebike krijgen 3DS-bezitters de beschikking over een internetbrowser waarin het mogelijk is om 3D-afbeeldingen te bekijken, een gratis Pokédex waarin Pokémon in 3D zijn te bekijken en te verzamelen via onder meer StreetPa , en de Nintendo eShop. In deze virtuele winkel komen verschillende Game Boy- en Game Boy Color-titels te staan. Bij lancering zijn Super Mario Land, Alleyway en Tennis beschikbaar. Iedere donderdag wordt het aanbod uitgebreid. In de eShop is het ook mogelijk om DSiWare-titels te downloaden en trailers, screenshots en productbeschrijvingen te bekijken van spellen.

Verder wordt er een nieuwe mogelijkheid aan de 3DS toegevoegd waardoor het apparaat gebruikmaakt van SpotPa , via WiFi-hotspots nieuwe content kan downloaden op de 3DS. Het betreft hier een videoservice waarmee "speciaal geselecteerde videocontent, inclusief 3D-filmtrailers, grappige filmpjes en officiële videoclips" worden gedownload.

De update voor de 3DS is te downloaden door te kiezen voor Systeeminstellingen, daarna op Algemene Instellingen te klikken en naar het derde tabblad te gaan om daar vervolgens op Systeemupdate te drukken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou