Inhoud seizoenspas Elite: Dangerous bekend | Gamer.nl

Inhoud seizoenspas Elite: Dangerous bekend | Gamer.nl

Elite Dangerous-ontwikkelaar Frontier Developments heeft de inhoud bekendgemaakt van Horizons: de eerste seizoenspas van de ruimtesimulator. De eerste uitbreiding, Planetary Landings, is al verschenen, de tweede wordt deze lente verwacht.

In de officiële Frontier Store is te zien dat na Planetary Landings nog vier uitbreidingen verschijnen: The Engineers in de lente van 2016, Guardians in de zomer en The Commanders in de herfst. Een vijfde, nog naamloze uitbreiding heeft nog geen releasedatum en wordt omschreven als 'geheim'.

The Engineers draait om loot en craften: spelers krijgen de mogelijkheid om zelf speciale wapens en andere modules te maken met gevonden grondstoffen. Guardians voegt de optie toe om kleinere schepen mee te nemen in grote ruimteschepen en The Commanders laat spelers hun eigen personage maken en een schip met meerdere personen besturen.

Ruimtesimulator Elite: Dangerous verscheen 16 december 2014. Horizons fungeert als het 'tweede seizoen' van de ruimtesim dat verscheidene nieuwe features introduceert. Frontier heeft nog geen details bekendgemaakt omtrent de Xbox One-versie van Horizons.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou