Inhoud Season Pass van Lego Star Wars: The Force Awakens bekend | Gamer.nl

Inhoud Season Pass van Lego Star Wars: The Force Awakens bekend | Gamer.nl

De inhoud van de Season Pass voor LEGO Star Wars: The Force Awakens is bekendgemaakt. Bezitters van de Season Pass krijgen toegang tot nieuwe levels en personages.

De Season Pa bevat drie nieuwe Level Packs en vijf Character Packs, waarvan het Jedi Character Pack exclusief is voor Season Pa -eigenaren. De seizoenspas kost 9,99 euro.

De drie nieuwe levels draaien om unieke verhalen die niet in de film voorkwamen. In Poe's Quest for Survival moeten spelers als Poe Dameron de weg terugvinden naar de basis van de Resistance, na de ontspanning aan de First Order.

In Escape from Starkiller Base helpt de speler het verzetsleger te ontsnappen van het ruimtestation voordat deze ontploft. In First Order Siege of Takodana wordt het gevecht vanuit het perspectief van Kylo Ren getoond.

Via de vijf Character Packs kunnen Season Pa -houders aan de slag met personages als Anakin Skywalker, Darth Maul, Jango Fett en Jar-Jar Binks. De vijf Character Packs dragen de namen The Jedi, Prequel Trilogy, Freemaker Adventures, Star Wars: Rebels en Clone Wars.

LEGO Star Wars: The Force Awakens komt op 28 juni uit voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en pc. De Season Pa is niet beschikbaar voor de platformen Wii U, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou