De inhoud van de Midnight Club: Los Angeles DLC, die gisteren per ongeluk online is gezet, is bekend. Het pakket, dat door een fout van de ontwikkelaars gratis te downloaden was, bevatte zowel de South Central City Expansion als de nieuwe races, missies en zestien nieuwe wagens. Dit alles is opgedeeld in drie verschillende pakketten.

Het eerste pakket heet Car Pack 1 en bevat de volgende wagens:

'09 Mitsubishi Eclipse GT'08 Audi S5'08 Mercedes-Benz CL65 AMG

Het tweede pakket heet Car Pack 2 en bevat de volgende drie bolides en een motor:

'08 Cadillac XLR'08 Mitsubishi Lancer EVO X'07 Aston Martin DB9'08 Ducati 1098

En dit zit in het derde pakket, de South Central City Expansion:

Een vergroting van de stad met 1/3 van zijn huidige grootte'66 Pontiac GTO'63 Buick Riviera'55 Chevy Bel Air'65 Malibu'64 Chevy Impala'70 Chevy Chevelle'08 Mercedes-Benz CLK63 AMG'08 Range Rover Supercharged'08 Range Rover Sport Supercharged

Rockstar heeft op zijn officiële website aangegeven dat de gratis versie van de download “South Central Upgrade Map” zal gaan heten en alleen de stad zal uitbreiden. De betaalde versie wordt “South Central Content Pack” genoemd en zal alle nieuwe racemonsters en missies bevatten.

Desondanks zaten negen bolides en de uitbreiding voor the City of Angels gisteren in één pakket op Xbox Live. Nadat de pakketten per ongeluk ter download beschikbaar waren gesteld en weer offline waren gehaald, is er een waarschuwing afgegeven. De mogelijkheid zou bestaan dat de achievements niet werken en het zou fouten in savegames kunnen veroorzaken. Daarnaast zou de inhoud van de download niks toevoegen aan het spel.