Inhoud Deluxe-edities Borderlands 3 onthuld

Inhoud Deluxe-edities Borderlands 3 onthuld

De Deluxe en Super Deluxe Editions van Borderlands 3 bevatten vier cosmetische pakketten. Ook is aangekondigd dat Gearbox de komende weken dieper ingaat op de achtergrond van de vier Vault Hunters.

Gearbox heeft onthuld wat de Deluxe en Super Deluxe Editions van Borderlands 3 inhouden, naast de al eerder aangekondigde gouden wapen-skins die spelers krijgen wanneer ze de game vooraf reserveren. Zo komen beide edities met vier cosmetische pakketten, die elk in het teken staan van een ander thema.

De cosmetische Retro Pack bevat skins in de 'gewaagde' kleuren rood, zwart en bruin en laat de speler wellicht terugdenken aan de 'vervlogen dagen van stoffige cartridges en floppy disks', terwijl de outfits in de Neon Cosmetic Pack de vier Vault Hunters eruit laten zien als groen-lichtgevende skeletten. Verder kunnen spelers hun geweren een metaal grijze glans geven met de wapen-skins in de Gearbox Cosmetic Pack en zorgen de speelgoed-achtige skins in de Toy Box Weapons Pack ervoor dat wapens een uniek effect hebben wanneer hiermee wordt geschoten.

De Super Deluxe Edition van Borderlands 3 bevat naast de inhoud van de Deluxe Edition, ook de Season Pass van het spel. Deze seizoenspas bestaat uit vier uitbreidingen en komt met het in-game Butt Stallion-pakket, welke een wapen-skin, wapen-sleutelhanger en granaat-mod bevat. Alle vier de uitbreidingen, welke nieuwe verhaalmissies en uitdagingen toevoegen aan het spel, verschijnen vóór september 2020.

Gearbox heeft ook aangekondigd dat het de komende twee weken op dinsdag en donderdag dieper ingaat op de verhalen en persoonlijkheden van de vier nieuwe Vault Hunters in Borderlands 3: Moze, Zane, Amara en Fl4k. Of dit wordt gedaan door middel van een livestream of op een andere manier, is nog niet bekend.

Borderlands 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zitten we echt op te wachten ja, cosmetic packs. C'mon gearbox...

0

@The soy sauce Jij misschien niet, maar er zijn genoeg mensen die elke skin opsparen die ze kunnen krijgen.

0
test

@The soy sauce PUBG/ FORTNITE/ APEX verdienen hoofdzakelijk voor skins omdat dit de enige reden is waarom mensen season passes kopen. Zelf heb ik totaal iets meer dan 200 euro verdient aan skins verkopen bij Dota2.

0

Aanbevolen voor jou