Nieuws
Warzone

Inhoud CoD: Warzone en Black Ops Cold War seizoen 4 Reloaded onthuld

Seizoen 4 Reloaded begint aanstaande donderdag

Geschreven door Michel Musters op
De inhoud van seizoen 4 Reloaded van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War is onthuld.

De seizoensupdate moet aanstaande donderdag verschijnen en via onderstaande illustratie is de inhoud uit de doeken gedaan. Meestal wordt de inhoud in de loop van de komende maanden verspreid uitgebracht.

Seizoen 4 Reloaded bevat in ieder geval een nieuwe Paintball Moshpitt-modus. Hierin schiet men in plaats van met kogels met verfkogels, inclusief aangepaste audiovisuele effecten. Ook keert de klassieke Capture the Flag-modus terug.

Verder kunnen spelers een remaster van de Black Ops 2-map Rush verwachten, die geschikt is voor 6v6-potjes. Niet geheel toevallig speelt de map zich af op een paintballbaan. Zoals gebruikelijk bij de lancering van een nieuwe map komt er ook een Rush 24/7-speellijst beschikbaar, naast nieuwe Cranked-modi. Zo komt er een Cranked Moshpit met een nieuwe Cranked Team Deathmatch en Cranked Kill Confirmed, vergelijkbaar met Cranked Hardpoint uit het '80s Action Heroes-evenement.

Tot slot kunnen spelers in de multiplayer van Black Ops Cold War twee nieuwe wapens verwachten - het OTs 9 submachinegeweer vanaf donderdag, en ergens later dit seizoen de strijdknots - en de nieuwe Zombies-map Mauer der Toten, dat zich afspeelt in Oost-Berlijn.

Er staan ook specifieke toevoegingen voor Warzone op stapel, waaronder de nieuwe modus Payload. Hierin moeten twee teams van twintig spelers het tegen elkaar opnemen en ondertussen voertuigen met belangrijke satellietonderdelen aanvallen of verdedigen. Verder wordt de Sentry Gun als als killstreakbeloning toegevoegd en wordt er een nieuw globaal evenement genaamd Blueprint Blitz ingezet, waarbij Contraband Contracts automatisch spawnen na het klaren van twee reguliere Contracts. Hiermee kunnen spelers in-game geld en een permanente wapenblauwdruk vrijspelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft van 22 tot en met 29 juli een gratis toegangsperiode. In die periode krijgen mensen gratis toegang tot diverse multiplayermodi en de Mauer der Toten-map uit Zombies.

Call of Duty

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste pc-instellingen voor Fortnite Space Punks is een snelle twin-stick looter shooter
2

Reacties op: Inhoud CoD: Warzone en Black Ops Cold War seizoen 4 Reloaded onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 13 juli 2021 13:13
  Hopelijk blijft de C58 nog een beetje goed, ben bijna zover dat ik de juiste attachments heb unlocked.
  Heb geen Blops dus alles moet in plunder/BR :(

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 13 juli 2021 15:23
  De ruimte die het inneemt op mijn schijf schiet de pan uit. Ik heb het er voor nu maar afgehaald. Leuk spel, maar veel te groot en teveel kleine irritaties.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.