Inhoud Black Ops 3 Zombies-dlc lekt uit in aanloop naar aankondiging | Gamer.nl

Inhoud Black Ops 3 Zombies-dlc lekt uit in aanloop naar aankondiging | Gamer.nl

Gebruikers op href="https://www.reddit.com/r/CODZombies/comments/68xtg0/black_ops_iii_dlc5_zombies_chronicles_decrypted/">Reddit </a>hebben in een versleutelde boodschap de inhoud van de Call of Duty: Black Ops 3-dlc gevonden. Ook zegt Zombies-YouTuber JCbackfire dat Jason Blundell van Treyarch morgen een aankondiging doet op zijn kanaal.

De Zombies Chronicles-dlc heeft acht geremasterde Zombies-maps uit de vorige Call of Duty-games. Nacht der Untoten, Verruckt en Shi No Numa zijn afkomstig uit World at War, Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la en Moon uit Black Ops en Origins uit Black Ops 2.

Ook krijgen bezitters van de dlc calling cards van verschillende personages voor in de multiplayer en een nieuwe camo. De dlc verschijnt volgens de beschrijving eerst op de PlayStation 4 en later op andere platformen.

Tot slot zegt YouTuber JCbackfire dat mede-oprichter van ontwikkelaar Treyarch, Jason Blundell, morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd een aankondiging zal doen . Vermoedelijk wordt de dlc dan officieel aangekondigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou