Het is wat met New World Order, de 3d tactical shooter van het Zweedse Termite Games. Hoewel de demo voor het paasweekend aangekondigd werd, is het de nog maar de vraag of we hem voor pinksteren nog zullen zien. Om onze honger te stillen heeft Project3 interactive, de Nederlandse uitgever van dit spel een nieuwe trailer online gezet.

Met een gewicht van 32 Mb is dit een redelijk grote trailer, zeker gezien het feit dat hij al in Divx formaat omgezet is. Daarnaast duurt het fimpje maar 2 minuten, maar de resolutie mag er dan ook wezen. In tegenstelling tot de voorgaande trailers laat deze trailer wel ingame footage zien en niet alleen mooie plaatjes uit de 3D engine.

Vooral apart aan de 3D engine is dat hij ogenschijnlijk veel meer diepte vertoont. De beelden in de trailer voelen heel erg anders aan dan die van eender welk ander 3d spel, en wat daar de oorzaak van is kan ik zelf nog even niet zo goed thuisbrengen. Misschien ligt het wel aan de mooi uitgewerkte schaduwen. Aan de bewegingen van de models kan het niet liggen, want die lijken misschien nog wel een beetje houterig.

De trailer is hier te downloaden.