België is net als Nederland een land waar niet veel goede games vandaan komen. Nederland heeft Age of Wonders, België heeft Outcast. Momenteel is er in België echter nog een andere toptitel in ontwikkeling, en wel Divine Divinity, een 2d RPG spel dat het midden zoekt tussen Diablo en Baldur's Gate. Telenet.be heeft een filmpje online gezet waarin je een keer zonder te lezen heel veel informatie naar je toe geslingerd krijgt. Wat krijg je in de coverage movie te zien ?

* exclusieve in-game sequences

* de intro van het spel!

* een rondleiding door Lynn (office-manager & webmaster van Larian en tevens een knappe babe) in het gebouw van Larian studios

* een heus interview met Swen de Project Leader en hoofdprogrammeur van Divine Divinity

Het filmpje wordt begeleid door nooit eerder gehoorde in-game music van Divine Divinity! Dit filmpje is een echte aanrader en zeker de kostbare megabytes van jullie limiet waard! Het filmpje is zowel in high-res en low-res te downloaden maar is in beide gevallen niet voor de modemers. De high-res versie is zelfs 120 MB groot. Ikzelf heb de low-res versie gedownload en was niet echt te spreken over de beeldkwaliteit dus ik adviseer je als je tijd hebt de high-res versie te proberen. Je kunt de fimpjes hier vinden. Divine Divinity wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2002. Lees meer over deze game op de officiële website.