Informatie over Battlefield 2042 gelekt door vroege speler

Informatie over Battlefield 2042 gelekt door vroege speler

Online is er informatie over Battlefield 2042 gelekt door iemand die vroeg toegang tot de game heeft weten te krijgen.

Afgelopen weekend claimde Reddit-bezoeker Aaronfrogger vroeg toegang tot de shooter te hebben verkregen via een bug. Daardoor kon hij naar eigen zeggen al toegang krijgen tot de game via zijn pre-load op Xbox. Om het te bewijzen plaatste hij gameplayclips. Hij vecht in de game tegen bots, aangezien de multiplayerservers nog niet door andere spelers bezocht kunnen worden.

Hij heeft inmiddels diverse afbeeldingen gelekt waaruit details over de aankomende game gehaald kunnen worden. Zo is te zien dat de All Out Warfare-modus 22 wapens bevat: drie secundaire wapens, vier SMGs, vier assault rifles, twee LMG's, drie marksman rifles, drie sluipschuttergeweren en 'utility' wapens. In een andere screenshot is het menu voor het aanpassen van wapens te zien. Hier, hier en hier zijn nog een drietal foto's te zien.

Battlefield 2042 komt op 19 november uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die de Gold- en Ultimate-editions van de game hebben gereserveerd, ontvangen de volledige game al vanaf 12 november. Vanaf dan is er ook een tien uur durende testversie beschikbaar voor EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beta zat vol problemen heb zelfs mensen zien rondrennen waar de parachute nog aan bevestigd zat waardoor je precies kon zien waar ze waren.

0

@WitcherTheSwitcher De beta was dan ook een maandenoude built op moment van uitkomen

0
test

@rreloaderr Pc versie schijnt ook minder problemen te hebben gehad wellicht een console ding.

0
test

12 november is de dag, dat ik met mijn DoG lekker knallen mag. Een bugje hier een bugje daar, het maakt niet uit, tis knallen maar. Waar het om gaat dat is de lol, en bf 2042 zit er mee vol. Hier hebben we zin in en we kunnen niet wachten, zodat de DoG (Dutch old Gamers) bovenaan de topscores prachten:)

0

Aanbevolen voor jou