Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward zocht naar narrative director voor openwereld-rpg

Gaat de studio meer dan alleen Call of Duty-spellen maken?

Geschreven door Michel Musters op
Call of Duty-studio Infinity Ward had een vacature online staan waarin het zocht naar een narrative director voor een openwereld-rpg.

Charlie Intel heeft de vacature gevonden. De vacature is specifiek bedoeld voor de Poolse vestiging van Infinity Ward. De narrative director moet "de beste narratieve en cinematische ervaring in een openwereld-rpg" leveren.

De vacature is inmiddels offline - op de officiële website komt het automatische bericht te staan dat er inmiddels iemand voor de functie is gevonden - maar Charlie Intel heeft er screenshots van gedeeld op Twitter.

Het is in ieder geval een opmerkelijke vondst, want Infinity Ward werkt al jaren alleen aan Call of Duty. Later dit jaar levert het Call of Duty: Modern Warfare 2, en het bedrijf werkt ook aan Warzone 2.0. Deze games vallen niet in het openwereld-rpg-genre, dus mogelijk is Infinity Ward van plan om in de toekomst een ander type spel te maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Betaalde content Diablo 4 beslaat cosmetische items en uitbreidingen A Plague Tale: Requiem-presentatie wordt op 23 juni gehouden
1

Reacties op: Infinity Ward zocht naar narrative director voor openwereld-rpg

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Untitled Player

    • 13 juni 2022 17:12
    Een open world COD A La Wildlands zou wel tof zijn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.