Infinity Ward praat over nieuwe Call of Duty-game op E3

Infinity Ward praat over nieuwe Call of Duty-game op E3

Infinity Ward gaat op de E3 praten over de nieuwe Call of Duty-game. Vorige week maakte Activision al bekend dat het nieuwe spel in de franchise vóór juli wordt aangekondigd.

Het officiele Twitter-account van de E3 heeft aangekondigd dat Infinity Ward aanwezig is op de E3-beurs. De ontwikkelaar van onder andere Call of Duty: Modern Warfare 1 en 2, Ghosts en Infinite Warfare zal op het Coliseum-podium praten over de volgende, nog niet officieel aangekondigde game in de Call of Duty-franchise.

Activision maakte vorige week al bekend dat de nieuwe Call of Duty-game nog dit jaar wordt onthuld vóór juli. Volgens geruchten gaat het om Modern Warfare 4, dat American Football-spelers onlangs al mochten spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wederom alleen multiplayer zeker? Dan sla ik weer over.... ik speelde enkel de singleplayer, kon me altijd wel boeien. Multiplayer interesseert me niets. En ik ben niet de enige...

0
test

@Wildfire Natuurlijk ben je niet de enige maar je bent zeker wel in de minderheid. Die singeplayer mag er van mij er in zitten hoor geen probleem, als dit maar niet ten koste gaat van de multiplayer wat wel degelijk het geval was in hun laatste Call of Duty titel ''Infinite Warfare'' waar volgens bepaalde bronnen in de 3 jaar ontwikkeltijd die ze hadden 2 jaar en 6 maanden aan de single player was gespendeerd en multiplayer 6 maandjes, het was overigens bijna een exacte kopie van zijn voorganger Bo3, alleen minder kleurrijk.

0
test

@Wildfire SP al bevestigd

0
test

Ik hoop op een soort Modern Warfare game, Call of Duty 4 en Mw3 grijs gespeeld. Benieuwd naar de onthulling aankomende E3!

0

Aanbevolen voor jou