Infinity Ward onthult details eerste seizoen Modern Warfare 2

Infinity Ward onthult details eerste seizoen Modern Warfare 2

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft in een blogpost alle details van het eerste seizoen van Modern Warfare 2 onthuld.

Het eerste seizoen van Modern Warfare 2 introduceert twee nieuwe maps afkomstig uit Modern Warfare uit 2019, Shoot House en Shipment. Eerstgenoemde wordt beschikbaar bij de lancering van seizoen één, terwijl Shipment later in het seizoen wordt toegevoegd. Ook speelt Shipment zich op een ander schip af en hint de ontwikkelaar ernaar dat spelers in deze versie ook kunnen verdrinken.

De update bevat ook een aantal nieuwe Special Ops-missies. Een van deze missies, High Ground, is direct speelbaar en verdeelt spelers onder in twee teams. De ene speler bestuurt een aanvalshelikopter, terwijl de andere speler op de grond probeert te overleven met zijn steun vanuit de lucht. Tijdens het seizoen wordt ook de eerste Raid toegevoegd, een nieuw soort missie waarbij drie spelers verschillende gameplayelementen voorgeschoteld krijgen. 

 

Bij de start van seizoen één wordt er ook een Tier 1 speellijst aan het spel toegevoegd. Spelers hebben bij deze modus minder levenspunten en kunnen daarnaast ook schade aan hun eigen teamgenoten aanrichten. Verder komt er een nieuwe battle pass waar spelers met behulp van tokens zelf kunnen kiezen wat ze eerst willen ontgrendelen.

Daarnaast bevat seizoen één vier nieuwe wapens, ook afkomstig uit Modern Warfare 2. Het Victus XMR scherpschuttersgeweer, de BAS-P SMG, de Chimera aanvalsgeweer en het M13B aanvalsgeweer. Ook zijn er zes nieuwe operators: Zeus, Klaus, Gaz en de voetballers Neymar, Pogba en Messi.

Seizoen één van Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf 16 november speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC

Call of Duty: Modern Warfare 2 kreeg van Gamer.nl een 8. “Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jeetje wat slecht! Dan hebben ze al zo weinig maps en het eerste wat ze toevoegen zijn 2 compleet uitgekauwde maps waar wel al ontzettend veel uren in hebben zitten met z'n allen. Waarom geen Terminal oid?

0
test

@MikkelR1 Fans willen dit omdat het met deze mappen nog makkelijker wordt om te levelen en camo's te halen. Ik ben er in ieder geval blij mee. Zijn super leuke mappen en had ze eigenlijk al vanaf release verwacht.

0

@Snafu9 geef ze dan gewoon los weg en stop fatsoenlijke content in een nieuw seizoen? Ik heb dit level in MW2019 al zo godsgruwelijk vaak voorbij zien komen dat ik er helemaal klaar mee was. Dan lopen ze wekenlang te teasen over een "fan favourite" en krijg je dit. Kan ik net zo goed MW2029 weer aanslingeren.

0
test

Enige minpunt zijn de voetbal operators hoort niet thuis in cod. Kijk er wel naar uit zeker om weer de victus te gebruiken!

0
test

@Deadspacer In de SP ja, maar in de MP maakt het toch niet uit?

0
test

@Lavandou Ja ach kunnen we neymar tenminste omver knallen :P @Rexus idd hopelijk ook geen roze kogels dit keer

0
test

@Deadspacer Zijn gelukkig nog wel wat subtiel en niet zoals King Kong/Godzilla

0

Aanbevolen voor jou