Infinity Blade-serie levert 23 miljoen euro op | Gamer.nl

Infinity Blade-serie levert 23 miljoen euro op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het leeuwendeel van dat bedrag werd verdiend met het eerste deel, dat in 2010 werd uitgebracht. Die game leverde in totaal achttien miljoen euro op. Het tweede deel verscheen eind 2011 in de App Store en leverde vier miljoen euro op. Een miljoen euro van de omzet is binnengehaald met de officiële soundtrack, een digitale novelle en de Infinity Blade FX arcadekast.

"Het succes van de Infinity Blade-franchise is een bewijs van het talent van ons team, dat toegewijd is aan het maken van games die wij willen spelen, daarbij gebruikmakende van Unreal Engine-technologie om de verwachting van games op iOS-apparaten opnieuw te definiëren", aldus Epics directeur Michael Capps. "We hebben nog zo veel meer op stapel staan voor gamers en blijven fantastische content maken voor Apple's evoluerende platformen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou