De uitbreiding voegt vijf wapens, vijf schilden, vijf helmen en een harnas toe. Ook wordt de levelcap uitgebreid naar 45 en verschijnt er een nieuwe vijand in de game genaamd The Marrow Fiend.

Ontwikkelaar Chair belooft in januari ook een update voor de game uit te brengen. Mustard geeft echter aan dat het ontwikkelen van updates tijd kost. “Het kost evenveel tijd om nieuwe gebieden en ander dingen toe te voegen aan Infinity Blade dan aan een game als Gears of War. Het kost tijd om dat soort dingen er tof uit te laten zien. En we willen dat het er tof uit gaat zien."

Multiplayer

Naast de update van volgende week, belooft Chair Entertainment ook een patch die de multiplayermodus toevoegt aan Infinity Blade. De ontwikkelaar kan echter nog geen releasedatum geven.

Infinty Blade is de snelst verkopende game in de App Store. De game van uitgever Epic kwam vorige week uit en is binnen vier dagen meer dan 270 duizend keer gedownload. Infinty Blade is te spelen op de iPad, iPhone 3GS, iPhone 4, iTouch 3 en iTouch 4.