Infinity Blade II krijgt patch tegen vastlopers | Gamer.nl

Infinity Blade II krijgt patch tegen vastlopers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Epics vicepresident Mark Rein laat op het forum van de uitgever weten dat de game niet genoeg geheugen heeft op sommige iPhones en iPads die "vol staan" met apps. "Als je een grote hoeveelheid apps hebt geïnstalleerd op een iOS-systeem, dan moeten all die icoontjes in de cache zitten om je een vloeiende weergave te geven wanneer je de Home-button indrukt", aldus Rein. "Helaas hadden de systemen waar wij de game op hebben getest niet veel geïnstalleerde apps, waardoor we deze bug hebben gemist."

Rein benadrukt dat een patch voor dit probleem "zo snel mogelijk" beschikbaar komt. "Vaak helpt het wanneer je je iOS-apparaat opnieuw opstart. Dus voor nu raad ik mensen aan om dat te proberen. De game loopt prima op mijn iPad 1 wanneer ik hem herstart vlak voordat ik de game ga spelen." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou