Infinity Blade 3 verschijnt op 18 september op iTunes, tegelijk met het iOS 7-besturingssysteem dat voor alle iPhone- en iPad-modellen vanaf iPhone 4 en iPad 2 te downloaden is. De Amerikaanse prijs is 6,99 dollar. Hoewel een Nederlandse prijs nog niet bekend is, zal dit waarschijnlijk tussen de 7 en 10 euro komen te liggen.

Infinity Blade 3 wordt groter dan zijn voorgangers en heeft acht werelden, die elk minstens zo groot zijn als het complete eerste spel. Er kan gekozen worden tussen twee speelbare personages, Siris en Isa, die elk een eigen vechtstijl en wapens hebben. Daarnaas kunnen er tot en met vier teamleden aangesteld worden, waaronder een smid en iemand die magische drankjes maakt.

iPhone

Infinity Blade 3 werd tegelijk met de iPhone 5S en 5C aangekondigd. De 5S de het nieuwste model, dat in drie verschillende kleuren (grijs, goud en wit) komt en een 64-bit chip heeft. Daarnaast heeft het toestel een vingerafdrukscanner in de thuisknop, de Touch ID, die bijvoorbeeld voor het inloggen of betalingen via iTunes gebruikt kan worden.

Daarnaast onthulde Apple de iPhone 5C, een goedkoper toestel dat in meerdere felle kleuren verschijnt. De behuizing is van plastic gemaakt in plaats van glas of staal. De nieuwe iPhones moeten voor het einde van het jaar in de winkels liggen. Op 20 september verschijnen ze al in onder andere de Verenigde Staten en Engeland.