InFamous 2 maakt mogelijk gebruik van Move | Gamer.nl

InFamous 2 maakt mogelijk gebruik van Move | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de website staat een lijst met games die gebruik maken van Move en volgens die lijst zal het een optie zijn voor spelers om Move te gebruiken in plaats van een normale controller. Ontwikkelaar Sucker Punch gaf twee weken geleden op Gamescom nog aan dat men nog niet wist het het gebruik ging maken van Move. "We concentreren ons op het maken van een geweldige ervaring voor spelers", aldus de ontwikkelaar.

Vooralsnog hebben Sony of Sucker Punch nog geen officiële aankondiging gedaan rondom Move-support voor InFamous 2. De game komt in 2011 exclusief naar PlayStation 3 en draait net als het eerste deel om Cole, een ogenschijnlijk normale man met abnormale krachten. Move is vanaf 15 september verkrijgbaar in de winkels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou