InFamous 2 krijgt update voor missie-editor | Gamer.nl

InFamous 2 krijgt update voor missie-editor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De objecten van de eerste update - er volgen er snel meer volgens Sony - omvatten een aantal auto's uit de singleplayer van het spel. Zo kunnen spelers voortaan bij het maken van een mi ie ook uit de voeten met een politiewagen, ambulance of een fiets.

De update maakt het ook mogelijk gericht te zoeken naar mi ies gemaakt door andere spelers. In het pauzemenu kunnen gamers een menu oproepen, waarin ze kunnen zoeken op een aantal criteria, waaronder de PlayStation Network-naam van een mi ie-ontwerper.

Play, Create, Share

InFamous 2 volgt het Play, Create, Share-principe dat begon met de LittleBigPlanet-serie. Spelers kunnen zich beperken tot het spelen van de singleplayer, maar het is voor hen ook mogelijk om zelf levels te ontwerpen en te delen of die van anderen te downloaden en te spelen. De door spelers gemaakte mi ies zijn net als de door Sucker Punch ontwikkelde content zichtbaar in de spelwereld, als spelers daarvoor kiezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou