InFamous 2 krijgt missie-editor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel wordt geleverd met een editor waarmee spelers nieuwe mi ies kunnen maken en deze online kunnen delen. Spelers kunnen zelf kiezen welk doel ze een speler geven binnen een mi ie zoals verdedigen, escorteren, vernietigen, overleven, schieten of het bereiken van een bepaald gebied. 

Mi ie-ontwerpers krijgen hiertoe de beschikking over dezelfde hulpmiddelen die de ontwikkelaars ook hadden. Het is mogelijk een mi ie helemaal op te bouwen vanaf het begin, of een bestaande mi ie te combineren met andere objecten, vijanden en doelen. Ook is het gedrag van de computergestuurde personages en objecten te bepalen.

Filters

De stad New Marais wordt op deze manier voorzien van officiële mi ies en mi ies die zijn gemaakt door medespelers. Door middel van verschillende kleuren zijn de mi ies voor de speler uit elkaar te houden. Door het gebruik van filters kunnen spelers mi ies bovendien selecteren op moeilijkheid, genre en beoordeling.

Spelers kunnen elkaars mi ies beoordelen. De best beoordeelde mi ies bereiken de Famous-status en de beste van die groep kunnen uiteindelijk benoemd worden tot Sucker Punch Featured Content. Deze content is automatisch voor iedere speler te zien. Om de mi ie-editor te testen lanceert Sucker Punch in april een publieke bèta. De beste mi ies die daarbij worden gemaakt, verschijnen in de volledige versie van het spel op de dag van de lancering. InFamous 2 komt naar verwachting begin juni uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou