InFamous 2 komt op 8 juni | Gamer.nl

InFamous 2 komt op 8 juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de releasedatum heeft Sony ook een drietal bundels met de game aangekondigd. Zo is de "goede" editie van de game verkrijgbaar in combinatie met een transparant blauwe Dual Shock-controller. De "slechte" wordt geleverd met een transparant rode controller. Beide kleuren, cosmic blue en crimson red, worden alleen aangeboden als onderdeel van deze bundels. Tot slot is er een bundel met een PlayStation 3 verkrijgbaar.

Buiten de bundels verschijnt InFamous 2 in vier verschillende versies: naast de standaard-editie is er een Special Edition in twee verschillende uitgaven en een Hero Edition. De Hero Edition bevat de Limited Edition, met daarnaast een beeldje van hoofdrolspeler Cole, een comic, de soundtrack van InFamous 2, een aantal in-game extra's en een replica van de rugzak die Cole in InFamous 2 op zijn rug draagt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou