Infamous 2-bèta verlengd door PSN-problemen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben ervoor gekozen om de bèta te verlengen. Wanneer het PSN weer online is, bepalen we tot wanneer we verlengen, maar wees gerustgesteld: wij hebben jullie oproep gehoord." De Infamous 2-bèta geeft spelers de mogelijkheid om de mi ie-editor te proberen. Hiermee kunnen spelers eigen mi ies ontwerpen, bestaande mi ies aanpa en en deze content delen met anderen. Momenteel is het wel mogelijk om de bèta te spelen en mi ies te maken, maar door de problemen met het PSN kunnen spelers noch zelfgemaakte mi ies uploaden, noch mi ies van anderen downloaden.

Geen codes

Op het officiële forum van Sucker Punch wordt tevens gemeld dat, zolang het PSN offline is, er geen nieuwe bètacodes worden uitgedeeld. "Codes uitdelen die niet opgehaald of geactiveerd kunnen worden is gemeen en raar. Vandaar dat we, zolang het PSN offline is, geen verdere codes zullen verspreiden. Zo gauw het weer online is gaan we gelijk weer van start, dus hou onze Twitter in de gaten om te zien wanneer de servers weer online komen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou