Nieuws
Woven

Indiegame Woven komt ook naar de Switch

Vanaf 15 november speelbaar

Geschreven door Cody van den Bogert op
Ontwikkelaar Alterego Games en uitgever Sticklock hebben aangekondigd dat hun indiegame Woven naar de Nintendo Switch komt.

Spelers vliegen als een metalen vuurvlieg door de wollige wereld van Woven. De wereld waar de game zich in afspeelt verkeerde ooit in rust en vrede, maar dit is veranderd. De vuurvlieg, genaamd Glitch, ontmoet Fluffy de olifant waarmee hij de wereld van Woven moet redden.

Onder de wollige wereld houdt zich een schurk schuil die net als de protagonist Glitch, van metaal is gemaakt. Het is aan de speler om de schurk te ontdoen van zijn grip over de schattige wereld. Dit doen hij/zij door puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen.

Spelers kunnen Fluffy zelf personaliseren door lichaamsdelen van de olifant te vervangen. Met deze aanpassingen kan Fluffy bepaalde puzzels oplossen die anders niet hadden gekund. Het verhaal van Woven wordt voorgedragen met een rijmpje door een serieuze voorlezer.

Woven is vanaf 15 november beschikbaar in Nederland voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Witcher-showrunner: Genoeg verhaal voor zeven seizoenen Kijk vanaf 14:00 uur naar Red Dead Redemption 2 op pc
1

Reacties op: Indiegame Woven komt ook naar de Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    mrakd

    • 5 november 2019 13:55
    Heb de demo/eerste versie gespeeld ten tijde van de kickstarter. Leek mij beetje kinderachtig, maar het was juist een heerlijk spel om in rond te dwalen. Vooral het combineren van dieren is goed bedacht. Mooie indiegame

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.