Indiegame Pile Up! verschijnt in 2020 voor de Switch

Indiegame Pile Up! verschijnt in 2020 voor de Switch

Ontwikkelaar Seed by Seed heeft aangekondigd dat hun nieuwe game Pile Up! in 2020 wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Pile Up! is de nieuwe 3D platformer van de Franse ontwikkelaar Seeb by Seed. De partygame kan maximaal met vier spelers tegelijk worden gespeeld en spelers dienen samen te werken om de schattige blokjes succesvol te verplaatsen.

Gezamenlijk moet het team allerlei obstakels trotseren om het einde van de kleurrijke levels te bereiken. Spelers kunnen onder andere springen, glijden en zijn in staat om elkaar op te tillen om zo nieuwe hoogtes te bereiken. De game kan uiteraard ook alleen worden gespeeld, maar zoals vaker het geval is bij partygames, komt de game het best uit de verf wanneer deze met vrienden wordt gespeeld.

Naast de verhaalmodus zijn er ook een aantal minigames te spelen. In de trailer is bijvoorbeeld te zien dat spelers kunnen voetballen met de vierkante mannetjes. Bovendien zijn er nieuwe personages te ontgrendelen en zijn er genoeg personaliseringsopties.

Bekijk de trailer hieronder.

Watch on YouTube

Pile Up! verschijnt in ergens 2020 voor de Nintendo Switch, de exacte lanceerdatum is echter nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou